Omdat wij u graag op een laagdrempelige manier willen laten kennis maken hebben we momenteel een cashback actie lopen. In ruil voor een kleine tegenprestatie kunt u 50% van u aankoopbedrag terugkrijgen of 25% zonder tegenprestatie. Het maakt niet uit waar u de Mr Taylor ontkalker gekocht heeft.

Optie 1: 50% Cashback in ruil voor een review

Als u een review plaats op de website waar u de Mr. Taylor Biologische Snelontkalker heeft gekocht plaatst en ons een mail stuurt met een link naar de review, een kopie van uw aankoopfactuur en IBAN gegevens, dan krijgt u 50% van het aankoopbedrag terug.

Optie 2: 50% Cashback in ruil voor vermelding op social media

Wij vinden het ook heel erg leuk als u een foto maakt van de ontkalker en deze samen met een leuke tekst op uw social media account plaatst. Als u ons een mail stuurt met een link naar de post, een kopie van uw aankoopfactuur en IBAN gegevens, dan krijgt u 50% van het aankoopbedrag terug.

Optie 3: 25% Cashback zonder tegenprestatie

U hoeft ons enkel uw aankoopfactuur en IBAN gegevens te mailen om 25% van het aankoopbedrag terug te krijgen!


Meedoen aan deze actie? Koop dan de Mr. Taylor Biologische Snelontkalker bij Eccellente.nl, Bol.com of een van de vele andere verkooppunten. E-mail ons via letstalk@gomrtaylor.com

NB: bij Amazon krijgt u momenteel bij aankoop van twee flacons een derde gratis. Hierdoor kunt u niet gebruik maken van een van de bovenstaande acties.