BIOLOGISCHE SNELONTKALKER
De beste koffie komt uit een
kalkvrij apparaat 
Koffie zoals het bedoeld is door mr. taylor snel ontkalker
Biologische snelontkalker is geschikt voor elk type en merk koffiemachine.
Mr. Taylor is volledig biologische en ontwikkeld van gerecycled materiaal.
Wat is het verschil met gewone ontkalker?

12 maanden ontwikkeling

Ons doel is om de beste ontkalker te ontwikkelen, waarbij we gekeken hebben naar snelheid, duurzaamheid voor het milieu en gebruiksvriendelijkheid. Daarom hebben wij ruim 12 maanden in ons laboratorium doorgebracht om de allerbeste biologische ontkalker te ontwikkelen.

Super snel

Wachten op je koffie omdat je apparaat nog aan het ontkalken is? Dit is de snelste ontkalker in de markt, je hoeft niet lang te wachten totdat je weer kunt genieten van je koffie.

Kleur indicator

Bij transparante ontkalker kan je niet zien of je apparaat wel volledig is schoongespoeld, waardoor je onnodig lang aan het naspoelen bent, met de speciale ontkalker van Mr. Taylor zie je direct wanneer je klaar bent.

Volledige afbreekbaar

De meest milieu vriendelijke ontkalker van Mr. Taylor, volledig biologisch en afbreekbaar.

Duurzaam voor je koffiemachine

Kalk in je koffiemachine is niet goed voor de levensduur van je machine, door regelmatig te ontkalken heb je niet alleen de beste koffie maar dit verhoogd ook de levensduur van je koffiemachine.

Perfecte koffie

Wist je dat een grootdeel van de koffiesmaak bepaald wordt door de hygiene van je koffiemachine? Door je koffiemachine te ontkalken smaakt je koffie weer zoals het bedoeld is.
Unieke kleurindicator
De rode kleur van Mr. Taylor snelontkalker zorgt ervoor dat u kunt checken of de koffiemachine goed schoon is. Heeft het water nog een rode gloed? Dan moet u nogmaals spoelen. Aan de kleur kunt u ook zien hoeveel kalk de vloeistof nog kan opnemen. Als de vloeistof geel wordt kan de ontkalker geen kalk meer opnemen. 
Dirk-Jan Pheifer - ontwikkelaar Mr. Taylor
Mr. Taylor is een duurzaam, eerlijk en biologisch product dat gebaseerd is op een basis van natuurlijke en hoogwaardige zuren die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. De flesjes zijn gemaakt van oude PET-flessen waardoor de kleur van de flessen ook licht kunnen verschillen, afhankelijk van het materiaal waarmee het gemaakt is. De verpakking is van gerecycled papier gemaakt. Als u deze materialen ook weer in de juiste bak doet, zullen ze nogmaals een tweede leven krijgen.
Mr. Taylor | Copyright ©2020 | Alle rechten voorbehouden.